HomeSense categoriaL’Ajuntament d'Amposta enderrocarà l’illa de cases del pàrquing del butano i hi...

L’Ajuntament d’Amposta enderrocarà l’illa de cases del pàrquing del butano i hi posarà una pista esportiva urbana

L’Ajuntament d’Amposta enderrocarà en breu l’illa de cases que es troba dins de l’àmbit del conegut com a pàrquing del butano, al barri del Grau i situat entre els carrers Primer de Maig i Dos de Maig. L’enderroc forma part del projecte de remodelació de la plaça, que anirà a càrrec de l’empresa Urbaser, ja que el projecte s’inclou en les millores del nou contracte de neteja i manteniment de zones enjardinades. 

Per una banda, el projecte preveu eliminar les barreres arquitectòniques de l’entorn de la plaça amb la urbanització de les voreres perimetrals, i, per altra banda, es preveu enderrocar els dos immobles que ara es troben dins del pàrquing. Al seu lloc s’hi ubicarà una zona arbrada i enjardinada on hi haurà taules d’escacs i de tennis taula i també s’hi ubicarà una pista esportiva urbana per a practicar el futbol sala i el bàsquet (10,80m x 20m). “La instal·lació d’esta pista posarà solució a les demandes dels veïns, que sovint es queixen que hi ha grupets de nois que juguen a futbol als parcs infantils”, explica l’alcalde Adam Tomàs. De fet, esta serà la segona pista urbana que tindrà Amposta, ja que també se n’ha instal·lat una al Miquel Granell. “Volem que els crios d’Amposta puguen jugar a les places”, assegura Tomàs.  

La instal·lació de la pista esportiva i la nova zona arbrada es farà al lloc on ara hi ha els dos immobles; per tant, no es perdrà cap lloc d’aparcament en este espai. De fet, el projecte preveu millorar també el ferm del pàrquing, ja que es tornarà a asfaltar la zona.

Els dos immobles que s’enderrocaran són de propietat municipal, de fet un d’ells s’ha adquirit recentment per un import de 65.000 euros.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies