HomeSocietatL'Ajuntament d'Amposta instal·la panells informatius al voltant del Pont Penjant

L’Ajuntament d’Amposta instal·la panells informatius al voltant del Pont Penjant

L’Ajuntament d’Amposta ha instal·lat tres panells informatius al voltant del Pont Penjant. Concretament, a la vora del pont hi ha un plafó sobre la importància històrica del monument, mentre que a la plaça del Poador s’explica el procés de construcció i a la celòquia del Castell es pot consultar la informació històrica sobre la Guerra Civil, quan un atac aeri va destruir-ne la passarel·la.

La identificació d’estos espais forma part del projecte de senyalització dels diferents atractius turístico-culturals de la ciutat. Dins d’esta iniciativa conjunta de la regidoria de Turisme i la de Cultura, en l’últim any s’han instal·lat panells informatius al Mercat municipal i a la plaça de l’Ajuntament, fent referència a Església de l’Assumpció i a l’antiga Església de Santa Maria, esta última bastida entre els segles XVI i XVIII. Durant els mesos vinents també se n’instal·larà un a la Torre de Sant Joan.

El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó ha afirmat que “el Pont Penjant és l’element patrimonial més important d’Amposta i volem que tant la ciutadania com els visitants coneguen la seua història”, i afegit que “amb els plafons es convida a conèixer la història de la ciutat i a visitar les tres ubicacions, que ofereixen punts de vista diferents del pont”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies