HomeTerres de l'EbreL'ajuntament de l'Aldea finalitza les obres de sectorització d'aigua del municipi

L’ajuntament de l’Aldea finalitza les obres de sectorització d’aigua del municipi

BAIX EBRE // L’ajuntament de l’Aldea juntament amb Agbar iniciaven, durant el segon semestre del 2020, les obres de la millora de la xarxa d’aigua, la qual permet un estalvi i una millora amb el servei.

Esta actuació conjunta representa una millora d’eficiència energètica, ja que es podrà centralitzar i localitzar les fuites i d’esta manera es millorarà el rendiment de la xarxa, i també reduirà els usuaris afectats pel tall en cas de manteniment.

El regidor d’Acció Urbana i Rural del consistori, Pepe Caballé ha manifestat que “esta és una de les moltes millores que estem treballant conjuntament l’Ajuntament amb Agbar i que contemplarà disposar d’una millor xarxa d’abastament. Tenim previst aquest any 2021, començar a canviar més de 200 m de tub de fibrociment per tub de polietilè, a l’Av. Catalunya”.

La reducció de canonades de fibrociment, és una obra per millorar la xarxa d’abastament a la població. Amb aquesta actuació, es dóna per finalitzada la sectorització de la xarxa d’abastament d’aigua de l’Aldea.

A part de la substitució de canonades de fibrociment, també està previst en el calendari de millores i actuacions, la portada de la xarxa d’aigua al raval de Sant Josep, l’única part urbana que no disposa d’este servei.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies