HomeOpinióL'Ajuntament de Tortosa aprova la modificació del POUM per ubicar el servei...

L’Ajuntament de Tortosa aprova la modificació del POUM per ubicar el servei de radioteràpia de l’HTVC

El ple ordinari de gener a l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat inicialment la modificació puntual del POUM del sistema d’espais lliures, per tal d’ubicar el servei de radioteràpia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Ho ha fet amb els vots a favor de l’equip de govern (Partit Demòcrata i Esquerra Republicana) i del Partit Popular, l’abstenció de Movem Tortosa i el vot contrari del Partit Socialista.

Aquesta modificació respon a la demanda feta pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per modificar el planejament urbanístic, amb vista a situar les noves instal·lacions de radioteràpia més prop del centre sanitari de referència a les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, el ple també ha aprovat la moció presentada per Movem Tortosa per a la defensa dels parcs de Bombers de Tortosa i les Terres de l’Ebre, amb els vots a favor de tots els grups i les abstencions del govern. Per contra, no han prosperat la resta de mocions, per a la creació d’una regidoria d’habitatge i elaboració d’un pla local d’habitatge, presentada per Movem Tortosa, de suport a uns pressupostos de l’Estat socials i garants del món local, del Partit Socialista, i per obligar l’empresa de subministrament energètic a complir el contracte del servei integral de l’enllumenat públic i del sistema semafòric de Tortosa.

Dolors Queralt
Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies