HomeUrbanismeL'Ajuntament de Tortosa continua els treballs d'arranjament de camins, amb actuacions a...

L’Ajuntament de Tortosa continua els treballs d’arranjament de camins, amb actuacions a la zona del Coll de l’Alba

L’Ajuntament de Tortosa continua duent a terme diferents actuacions d’arranjament en els camins municipals, en este cas corresponents a l’脿mbit del Coll de l’Alba. Estos treballs continuen les tasques que s’han anat fent recentment a zones com el cam铆 de Favaret i de les Barcelles, on s’ha actuat en diversos trams.

Ara, els treballs se centren en espais com el cam铆 de la Font de Gr脿cia, on ja s’han dut a terme tasques d’anivellament del terreny amb diferents tipus de maquin脿ria i s’hi han formigonat els punts amb les pendents m茅s pronunciades. Es tracta d’una primera actuaci贸 de consolidaci贸 dels camins, que seguir脿 durant les pr貌ximes setmanes amb un tractament de reg asf脿ltic (DTS). El cost d’estos arranjaments ascendeix a gaireb茅 160.000 euros.

D’altra banda, els treballs a la zona tamb茅 preveuen fer actuacions de refor莽 a punts de la costa de Palmers aix铆 com al cam铆 de Tortosa al Perell贸. Juntament amb estos treballs, tamb茅 est脿 previst dur a terme tasques de desbrossament de la vegetaci贸 m茅s pr貌xima al cam铆 de les Barraques.

Galeria d’imatges:

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

25 + = 30

脷ltimes not铆cies