HomeUrbanismeL'Ajuntament de Tortosa continua els treballs d'arranjament de camins, amb actuacions a...

L’Ajuntament de Tortosa continua els treballs d’arranjament de camins, amb actuacions a la zona del Coll de l’Alba

L’Ajuntament de Tortosa continua duent a terme diferents actuacions d’arranjament en els camins municipals, en este cas corresponents a l’àmbit del Coll de l’Alba. Estos treballs continuen les tasques que s’han anat fent recentment a zones com el camí de Favaret i de les Barcelles, on s’ha actuat en diversos trams.

Ara, els treballs se centren en espais com el camí de la Font de Gràcia, on ja s’han dut a terme tasques d’anivellament del terreny amb diferents tipus de maquinària i s’hi han formigonat els punts amb les pendents més pronunciades. Es tracta d’una primera actuació de consolidació dels camins, que seguirà durant les pròximes setmanes amb un tractament de reg asfàltic (DTS). El cost d’estos arranjaments ascendeix a gairebé 160.000 euros.

D’altra banda, els treballs a la zona també preveuen fer actuacions de reforç a punts de la costa de Palmers així com al camí de Tortosa al Perelló. Juntament amb estos treballs, també està previst dur a terme tasques de desbrossament de la vegetació més pròxima al camí de les Barraques.

Galeria d’imatges:

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies