HomeSocietatL’Ajuntament de Tortosa contractarà joves en situació d’atur inscrits al sistema de...

L’Ajuntament de Tortosa contractarà joves en situació d’atur inscrits al sistema de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Tortosa contractarà 5 persones joves, inscrites al sistema de Garantia Juvenil i en situació d’atur, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral en una administració pública. A través del Centre de Formació Ocupacional, l’Ajuntament preveu publicar més convocatòries per a persones en situació d’atur.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha detallat que “els joves estaran contractats durant un període de sis mesos al 100% de la jornada laboral i realitzaran les seves tasques a diferents departaments de l’Ajuntament“. En aquesta línia l’alcaldessa ha manifestat que “des del Centre de Formació Ocupacional de l’Ajuntament de Tortosa treballem intensament per fomentar l’ocupació a la ciutat: de forma directa, oferint nous llocs de treball i de forma indirecta, amb la captació d’implantacions industrials“.

Les cinc places es reparteixen en 1 tècnic de contractació, 1 tècnic de recursos humans i 1 tècnic de comerç, que requereixen una titulació universitària i 2 administratius amb títol CFGM. Aquelles persones que vulguin optar a les places hauran d’estar inscrites al Sistema de Garantia Juvenil, estar en situació d’atur, inscrites com a Demandants d’Ocupació no Ocupades i tenir alguna de les titulacions relacionades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 47

Últimes notícies

-->