HomeSocietatL'Ajuntament de Tortosa renova l'enjardinament del passeig Jaume I

L’Ajuntament de Tortosa renova l’enjardinament del passeig Jaume I

L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme una actuació de millora de l’espai enjardinat situat al passeig de Jaume I, al davant de l’institut-escola del Temple.

Es tracta d’una intervenció per potenciar el caràcter paisatgístic de l’entorn, mitjançant la potenciació de la vegetació en este punt.

Els treballs han suposat la plantació de diferents espècies arbustives i de floració, amb una presència destacada de varietats autòctones. A més, s’ha esponjat la vegetació existent, s’hi ha renovat el sistema de regadiu, s’han arranjat màrgens i talussos, o s’han instal·lat baranes noves, entre altres actuacions efectuades.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha detallat que l’actuació s’ha centrat en una zona per la qual passen moltes persones, atesa la proximitat de l’institut-escola així com del parc infantil situat al costat d’esta zona enjardinada, i que es va renovar mesos enrera.

És un espai per on passa molta gent, i volíem fer que fos una zona més bonica i més amable per a totes les persones que passen per aquí, potenciar-ne el caràcter de trobada”, ha detallat l’alcaldessa.

A més a més, ha recordat que en els últims mesos l’Ajuntament ha dut a terme diferents actuacions al conjunt de Tortosa per potenciar els espais verds del municipi, seguint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats en l’Agenda 2030: “Ho hem fet en altres barris amb la plantació d’un nombre molt elevat de nous arbres. I seguim fent-ho amb actuacions com les que som a punt d’iniciar a espas importants, com el parc Teodor Gonzàlez, per a la qual ja tenim enllestit el projecte, o al parc de la Fira de Remolins”, ha explicat Roigé. “L’objectiu final és que poguem disposar d’una ciutat més verda i més sostenible”, ha insistit.

En el cas dels jardins del passeig Jaume I, els treballs han tingut un cost de gairebé 25.000 euros.

L’actuació s’ha complementat amb l’arranjament dels equipaments esportius urbans situats al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. En este punt s’han renovat les cistelles de bàsquet, s’han afegit noves xarxes a les porteries de futbol i s’ha substituït la xarxa de la pista de vòlei, entre altres millores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies