HomeUrbanismeL’Ajuntament d’Ulldecona adjudica obres d’arranjament de carrers per valor de 76.166 euros

L’Ajuntament d’Ulldecona adjudica obres d’arranjament de carrers per valor de 76.166 euros

L’Ajuntament d’Ulldecona ha adjudicat les obres d’arranjament amb aglomerat asfàltic en calent de diversos carrers del municipi, per procediment obert simplificat. La junta de govern local va aprovar el projecte el passat 10 de maig i posteriorment es va treure a concurs el plec de clàusules administratives per licitar el contracte. Durant el procés administratiu van presentar-se 5 empreses i les obres han estat adjudicades a l’empresa Asfalts i Equips de Vialitat S.L per valor de 76.166 euros.

El projecte inclou l’arranjament amb aglomerat asfàltic en calent a diversos trams dels carrers Vicent Aubà (entre Orfeó i Benicarló), Balmes, Major (entre plaça Diputació i Pare Palau-Barcelona), Entença (entre Salvador Vidal i Doctor Robert) i passeig de l’Estació (entre Sans Borja i Amposta).

Els tinents d’alcaldia i regidors d’Urbanisme i Serveis respectivament, Mónica Fabra i Jordi Torrent, s’han reunit aquesta setmana amb el redactor del projecte i director de l’obra, Xavier Roig, i amb representants de l’empresa per concretar detalls de les obres i poder començar a executar-les a principis de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 6 =

Últimes notícies