HomeTerres de l'EbreL’Ametlla de Mar promociona la seua gastronomia marinera

L’Ametlla de Mar promociona la seua gastronomia marinera

TERRES DE L’EBRE // Amb el principal objectiu de mantenir les tradicions i promocionar el turisme i els productes gastronòmics locals, del 9 al 18 d’octubre l’Ametlla de Mar organitza una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i de l’Arrossejat.

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seua llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors, amb menús elaborats amb el peix i marisc fresc, capturat per la mateixa flota pesquera de la població.

Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos de la nostra costa i els seus cuiners, que amb les seues tècniques, tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que ens oferiran durant la durada de la setmana gastronòmica del peix de llotja. 

Seran un total de 12 els restaurants que oferiran diferents i variats menús, que van dels 19 als 38 euros, concretament el Mestral Restaurant, Poniente, Tela Marinera, Duke Restaurant, El Pescador, Restaurant Nàutic, La Serra, La Subasta Espai Gastronòmic, Les Veles, Lorena, Macro i Marina Restaurant

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies