HomeUrbanismeL'Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ampolla arranja un tram del camí del Furoné

L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat un tram del camí del Furoné, una via de titularitat municipal que connecta la població de l’Ampolla amb la carretera Vella de Tortosa al Perelló.

El camí del Furoné és un dels camins més llargs del terme municipal, ja que el creua de dalt a baix, fet que suposa que sigui un dels vials més transitats del municipi, tant per la ciutadania de l’Ampolla com per la de poblacions veïnes. A més a més, este camí dona accés a nombroses parcel·les.

A causa d’este alt trànsit rodat i de les pluges al llarg de l’any, es van formant sots i escorrenties d’aigua al llarg del camí. Un altre aspecte que perjudica l’estat de la via són les arrels dels pins propers al camí. D’esta forma, en l’actuació d’asfaltatge del camí s’ha prestat més atenció en aquells punts en què la capa de rodament estava danyada per les arrels d’estos pins i en els punts on les aigües de les pluges havien degradat el ferm existent i això feia que el vial en algunes zones fos més estret fins al punt que no poguessin passar dos vehicles alhora.

Les obres han durat al voltant d’una setmana per l’empresa Arnó Infraestructuras SLU i ha suposat una inversió de 104.090,49 euros amb IVA inclòs.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies