HomeSocietatLes dones canareves, protagonistes a les Jornades Citrícoles d’Alcanar

Les dones canareves, protagonistes a les Jornades Citrícoles d’Alcanar

Un any més, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i l’Ajuntament d’Alcanar, organitza les Jornades Citrícoles d’Alcanar, un referent en el món de la citricultura, que arriben a la vint-i-setena edició.

En esta edició de les jornades citrícoles d’Alcanar, que se celebraran el 15 i 16 de novembre, es vol retre homenatge al treball i l’esforç constant de totes les dones canareves que han estat treballant de forma invisible al camp i a les empreses citrícoles de la població, i que, amb la seua faena, han contribuït a la millora econòmica, social i cultural, fet que ha situat el poble d’Alcanar en un lloc de referència dins del món dels cítrics.

Per això, l’Ajuntament d’Alcanar, en el marc de les Jornades i amb el suport de l’associació de dones del món rural i el DARP, ha organitzat una exposició sobre la dona rural d’Alcanar per tal de donar visibilitat al rol que hi desenvolupen les dones i de defensar-ne els interessos i necessitats.

A les Jornades, com és habitual, també hi haurà xerrades tècniques sobre temes d’actualitat per al sector, com la millora del funcionament de la cadena alimentària, noves varietats de clementines i les plagues que afecten el cultiu. Per a poder participar en les Jornades d’enguany és necessari inscriure-s’hi a través de RuralCat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies