HomeOpinióLes obres del nou Espai Jove i del casal d’Entitats de La...

Les obres del nou Espai Jove i del casal d’Entitats de La Ràpita encaren la recta final

Les obres del nou Espai Jove, ubicat al Maset, i del Casal d’Entitats, a l’edifici del carrer Convent, avancen a bon ritme i encaren ja la recta final.

L’empresa Construccions Reverté és l’encarregada d’executar el projecte de reforma del Casal Cultural el Maset per adequar-lo com a Espai Jove, un punt de referència on la joventut rapitenca podrà trobar-se i dur-hi a terme diferents activitats lúdiques i formatives.

Amb un pressupost de 265.742 euros, el projecte d’adequació consistix a reordenar les estances interiors de l’edifici per donar-li una nova funcionalitat com a Espai jove amb sales per a conferències, despatxos, arxiu, aules de formació i una sala espai jove, entre altres estances.

Pel que fa al Casal d’Entitats, el nou espai ha de permetre donar servei a les associacions i entitats del municipi com a lloc de treball i reunió. Les obres consistixen en la millora de l’accessibilitat amb la instal·lació d’un ascensor i una escala adaptada per a una eventual evacuació d’emergència.

Pel que fa a la distribució interior de l’immoble, que consta de tres pisos, s’hi habiliten 14 despatxos, una sala polivalent i de formació de 50 metres quadrats a la primera planta. En este cas les obres també van ser adjudicades a Construccions Reverté per 167.542 euros.

A finals de desembre, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, acompanyat dels tècnics municipals, va fer una visita d’obres als dos espais per a comprovar-ne l’estat

Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 54

Últimes notícies