HomeSense categoriaLes Terres de l'Ebre registren les xifres més baixes d'infectats positius i...

Les Terres de l’Ebre registren les xifres més baixes d’infectats positius i sospitosos de coronavirus des de l’inici del fort de la pandèmia

Les dades territorialitzades d’impacte de la Covid-19 a les Terres de l’Ebre van registrar ahir dissabte només un cas positiu de coronavirus confirmat per prova diagnòstica PCR i test ràpid, i 14 nou casos de sospitosos determinats per professionals facultatius. Són les millors xifres diàries des de fa molt temps i demostren la tendència a la baixa que han possibilitat poder passar a la Fase 1 a partir del dilluns 11 de maig. Els casos positius totals són ara 221, dels quals 16 estan en residències, i els sospitosos s’han quedat en 3.102, amb un total de 761 comptabilitzats en residències. Ahir no es va donar cap alta hospitalària mantenint-se la xifra de 124, i el número de defuncions totals 42 (15 positius i 27 sospitosos) és el mateix des de fa deu dies.

Catalunya

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 60.605 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).
D’altra banda, hi ha un total de 172.150 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6.408 persones. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 3.941 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 408.
A més, 4.070 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 34.427 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 12.473 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 34.624 són casos sospitosos.
 
Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 11.109 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 3.294 han mort a una residència, 148 a un centre sociosanitari i 609 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 71

Últimes notícies