HomeUrbanismeL'Oficina Local d'Habitatge de Tortosa tramitarà les ajudes de lloguer a jóvens

L’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa tramitarà les ajudes de lloguer a jóvens

L’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa tramitarà, a partir de dimecres 8 de juny, les subvencions del Bo Lloguer Jove 2022. Es tracta de les ajudes que la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels jóvens d’entre 18 i 35 anys (inclosos) per a que puguen disposar d’un habitatge o habitació en règim de lloguer.

L’oficina d’habitatge de Tortosa estarà a disposició d’aquelles persones que necessiten assistència per tal de tramitar les sol·licituds per a les ajudes. La convocatòria està oberta a totes les persones amb residència legal a Catalunya, i que l’habitatge o habitació arrendada o cedida siga la residència habitual i permanent. També es tenen en compte els ingressos de la unitat de convivència del domicili, i s’estableixen topalls pel que fa al preu de lloguer de l’habitatge, en el cas de les Terres de l’Ebre, en 600 euros. El procediment fixat pel departament d’Habitatge de la Generalitat estableix que l’atorgament de les ajudes anirà en relació a l’ordre de demanda (concurrència no competitiva).

Tots els requisits es poden consultar a la web d’Habitatge (https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/convocatories-ajuts-habitatge/subvencions-bo-de-lloguer-jove/).

L’horari d’atenció al públic de l’Oficina Local d’Habitatge de Tortosa és de 9 a 12 h.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 86

Últimes notícies