HomeSense categoriaMasdenverge ajorna les festes majors fins a l’octubre, tot i l’acord...

Masdenverge ajorna les festes majors fins a l’octubre, tot i l’acord del Consell d’Alcaldes del Montsià

MONTISÀ // L’Ajuntament de Masdenverge ha anunciat que celebrarà les festes majors a l’octubre, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Roser (7 d’octubre). La decisió del govern municipal s’ha pres malgrat l’acord del Consell d’Alcaldes del Montsià del passat 3 de juny, quan es va acordar suspendre les festes majors a tota la comarca. La decisió es va prendre prioritzant la salut de la població i tenint en compte que les festes majors de les poblacions del Montsià compten amb actes multitudinaris que “per la seua pròpia naturalesa, fan impossible garantir el compliment de totes les recomanacions sanitàries, com el distanciament social o l’ús d’equips de protecció individual”, segons es va informar en un comunicat.

Masdenverge, però, en lloc de suspendre les festes ha decidit ajornar-les. “La població de Masdenverge s’ho mereix, després del confinament”, ha assegurat el regidor de Festes Guillem Carles, en declaracions a Canal Terres de l’Ebre. “També hem pres la decisió pensant en les ramaderies, en les orquestres i en totes les entitats que també han patit molt i necessiten un cop de mà”. Des de Masdenverge s’aposta per fer unes festes en format més reduït a l’octubre i sempre que les condicions sanitàries ho permeten.

Des de l’oposició, el grup municipal d’ERC, liderat per Sònia Tomàs, han criticat el fet que s’haja pres la decisió sense consultar ni informar els grups de l’oposició i desobeint l’acord del consell d’alcaldes del Montsià, al qual va assistir l’alcalde de Masdenverge, René Gonel. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 78

Últimes notícies