HomeTurismeMés de 2.000 persones visiten l'espai Cota Zero de Tortosa

Més de 2.000 persones visiten l’espai Cota Zero de Tortosa

Entre el dijous 14 i el diumenge 17, més de 2.300 persones han passat pel nou equipament de Tortosa, que mostra vestigis arqueològics que recorren quinze segles de la història de la ciutat a l’espai Cota Zero.

L’obertura de Cota Zero s’ha fet coincidir amb el punt àlgid de la Setmana Santa. Això ha motivat que el públic que s’hi ha atansat fossen persones de Tortosa, que han volgut conèixer de primera mà les restes arqueològiques localitzades, però també moltes persones de fora de la ciutat que estos dies han visitat Tortosa. En este sentit, durant tot el cap de setmana la ciutat ha acollit dos esdeveniments esportius amb l’handbol i el futbol com a protagonistes, fet que ha comportat la presència de moltes persones d’altres indrets del país i de l’Estat.

L’espai Cota Zero compta amb elements arquitectònics que documenten la ciutat al llarg de la història, des del segle I, en època de dominació romana, fins al segle XVI, en el moment de major auge de la ciutat durant el Renaixement. La visita compta amb panells explicatius amb textos escrits en català, castellà, francèsanglès i braille, així com diversos audiovisuals que transporten els visitants a les diverses èpoques de la història de la ciutat i que descriuen els elements que s’observen a cada espai.

El pròxim cap de setmana, coincidint amb Sant Jordi, l’Espai Cota Zero també tindrà accés lliure. Concretament, el dissabte 23, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i el diumenge 24, de 10 a 13 h. Els següents caps de setmana, els dies 30 d’abril i 1, 7 i 8 de maig, s’han programat diverses visites guiades per a aprofundir més en allò que es pot veure a l’espai museogràfic.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 50

Últimes notícies