HomeEducacióProp de 900 persones visiten els campus de la URV per conèixer...

Prop de 900 persones visiten els campus de la URV per conèixer els ensenyaments i les instal·lacions

La primera de les Jornades de Portes Obertes que la URV ha programat perquè els futurs estudiants coneguin de prop els ensenyaments universitaris va tenir lloc dissabte 19 de febrer a tots els campus de la Universitat. 900 persones van visitar els dotze centres de Tarragona, Reus, Vila-seca i Tortosa, on tant els estudiants de la Universitat com els responsables dels ensenyaments van explicar com són els estudis i alguns centres van organitzar tallers i demostracions pràctiques per donar a conèixer l’aplicabilitat dels ensenyaments. Un centenar de persones més van seguir les xerrades que també es van ser retransmeses online.

A través de les Jornades de Portes Obertes els futurs estudiants poden tenir coneixement del pla d’estudis, les pràctiques externes, les sortides professionals, les opcions de mobilitat a l’estranger i altres qüestions pràctiques. També poden conèixer els espais com ara les aules, els CRAI i els laboratoris.

Un moment de la visita de futurs estudiants i familiars a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut durant les Jornades de Portes Obertes de la URV.

L’oferta completa de graus es pot consultar al web de la URV i les properes Jornades de Portes Obertes seran els dies 1 d’abril i 14 de maig.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 49

Últimes notícies