HomeMeteorologiaProtecció Civil alerta de fort vent este divendres i demana molta prudència...

Protecció Civil alerta de fort vent este divendres i demana molta prudència en la mobilitat

Protecció Civil alerta de fort vent este divendres a Catalunya, amb la previsió que l’episodi sigui generalitzat i amb cops que podran ser molt forts. Per això demana extremar la prudència en la mobilitat i en les activitats a l’exterior i retirar de balcons i façanes tot allò que el vent pugui fer caure, com testos o decoracions nadalenques. També recomana anar en compte amb les branques o objectes que puguin caure quan s’estigui al carrer.

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que els cops màxims de vent oscil·len al voltant dels 100 km/h en punts del litoral i prelitoral, amb dades fins a les 7 del matí d’este divendres.

Segons l’actualització del Meteocat de la matinada, el vent de component oest s’ha reforçat durant les darreres hores i bufa amb ratxes fortes i molt fortes sobretot a la meitat sud i en zones elevades.

El Servei Català de Trànsit  demana molta prudència si es condueix per les zones afectades pel fort vent. Així, recomana subjectar fort el volant i vigilar especialment la distància de separació lateral a l’hora d’avançar. També demana especial precaució en el cas de vehicles grans buits o amb remolc per risc de bolcada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies