HomeSalutQuatre de cada cinc metges residents tornarien a escollir el Verge de...

Quatre de cada cinc metges residents tornarien a escollir el Verge de la Cinta per a formar-se

El 54 % dels metges residents de l’hospital Verge de la Cinta que s’hi estan formant en alguna especialitat sanitària i han donat la seua opinió en l’enquesta anual de la Direcció General de Professionals de la Salut, afirma que tornaria a escollir el centre per a formar-se, i un 27 % respon que probablement el tornaria a triar.

És a dir, un 81 %, aproximadament quatre de cada cinc, valoren positivament l’experiència com per a tornar-hi. De fet, la satisfacció global de la docència és bona o molt bona en un 80 % dels casos. Entre els arguments esgrimits, destaca l’elevat compromís del centre i dels equips assistencials amb la docència. També, el grau de supervisió i la confiança dipositada en el resident a l’hora d’actuar de manera autònoma, amb un grau de responsabilitat creixent i d’acord al seu any cronològic de residència.

Així mateix, en un 72 % de les respostes recollides, els residents manifesten que tenen facilitats econòmiques i d’horari que els permeten assistir a cursos i congressos, el mateix percentatge que diu haver gaudit d’un alt grau de participació en els projectes de recerca del centre hospitalari ebrenc.

L’acte de comiat d’ICS Terres de l’Ebre envers els nous especialistes es va fer el 19 de maig al Parador de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies