HomeFestesRècord de participació a la castanyada de Jesús

Rècord de participació a la castanyada de Jesús

Per tercer any consecutiu continua creixent el nombre de participants a la festa de la castanyada de Jesús.

La tarda del 31 d’octubre es va dur a terme, un any més, la gimcana organitzada per l’EMD de Jesús amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Jesús (AEJE), l’AMPA de l’Institut Escola Daniel Mangrané i el Centre Icària. Un total de 20 comerços i establiments van obrir les seues portes per participar de la festa i oferir als xiquets i xiquetes del poble una tarda de jocs.

A les 18h es va donar el tret de sortida des de la pèrgola on, amb 5 rutes diferenciades, més de 300 xiquets i xiquetes amb les seues famílies van gaudir del ventall d’activitats que s’oferien: una gimcana pels establiments de l’AEJE, on es van poder disfressar, pintar la cara, passar temor al passadís del terror i menjar castanyes. Dues hores de corredisses pels carrers del poble, restringits al trànsit, que van acabar amb el sorteig de cinc pastissos de llaminadures per part de l’AMPA de l’IE Daniel Mangrané.

La festa va continuar amb un sopar de germanor amb més de 350 assistents que van poder celebrar la castanyada compartint taula i gresca. L’encarregada de cloure la festa va ser una sessió de ball per a menuts i grans.

La valoració de tota la jornada ha estat molt positiva per part d’Eva Marro, regidora de promoció econòmica i participació ciutadana de l’EMD de Jesús: ”Un any més hem aconseguit posar en valor la participació ciutadana, no només per l’afluència de visitants que continua creixent any rere any, sinó també per la quantitat de voluntaris i voluntàries que de manera totalment desinteressada fan seua la festa: amb idees, col·laborant amb l’organització i treballant al servei de la resta de poble que viu la jornada de manera més directa. I a la vegada contribuïm a potenciar el teixit econòmic del poble, fent que en participar-hi grans i menuts es posen en valor els serveis que tenim a disposició tants dels veïns i veïnes de Jesús com de poblacions properes.”

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies