HomeGastronomiaReneix la històrica AEH Montsià amb Vicent Guimerà com a president

Reneix la històrica AEH Montsià amb Vicent Guimerà com a president

La Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), presentava dijous al matí la nova AEH Montsià, una associació històrica que es reactiva amb una junta formada pels allotjaments i restaurants més destacats de la comarca.

L’AEH Montsià, fundada fa 25 anys, es reactiva aquest 2024 per cohesionar restaurants i hotels, ampliar les pernoctacions i aglutinar tots els agents del sector, des de la costa fins a l’interior.

Encapçalada per Vicent Guimerà, del Restaurant L’Antic Molí, guardonat amb una Estrella Michelin, una Estrella Verda Michelin i un Sol Repsol; compta amb una junta formada per veus històriques i de primer nivell, com Joan Capilla, de l’Hotel Algadir del Delta, guardonat amb una Estrella Verda Michelin; amb Aitor López, del restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb un Sol repsol i pels restaurants i hotels La Tancada Càmping i Restaurant, Hotel Restaurant Diego, Hotel Montsià i Restaurant Cal Faiges.

Com ha comentat el nou president de l’AEH Montsià “Per a mi és un privilegi presidir l’AEH Montsià. Treballaré perquè tots els associats anem junts i puguem donar el màxim de visibilitat al nostre territori. Som uns privilegiats de viure en aquest entorn, i ho hem de posar en valor”.

El primer objectiu que es planteja l’associació és aportar valor i enfortir els vincles amb el sector primari, el qual nodreix i diferencia la cuina del Montsià; així com cambiar el costum de treballar de forma individual per fer créixer el territori, des de la costa fins a l’interior.

L’associació oferirà formació per augmentar el personal qualificat a la comarca, promocionarà als associats a través d’eines com la Guia Gourmet i organitzarà jornades gastronòmiques; a banda de representar i defensar els drets i inquietuds dels associats. Per altra banda, l’associació es planteja com a objectiu seguir incorporant nous socis per enfortir el sector i el territori.

El President de l’AEHT, Francesc Pintado, ha compartit el seu convenciment que el Vicent farà una magnífica feina i ha remarcat que “El Montsià viu un moment daurat amb la construcció i obertura d’hotels i restaurants que reflecteixen l’alt nivell de la restauració de la comarca”. I ha afegit que “hem d’apostar per aquest model que genera riquesa i respecta l’entorn, fugint del turisme de masses i l’estacionalitat”.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura com a padrina de l’AEH Montsià qui ha fet públic el seu suport a la nova associació i ha remarcat que “Iniciatives com aquestes ajuden a la dinamització econòmica i a encarar amb més seguretat un futur incert”.

Durant l’acte també s’ha fet una menció especial a Lluís García, president emèrit de l’AEH Montsià, i a la seva implicació i passió durant tots els anys en que va ocupar el càrrec.

Aquesta és ja la dissetena associació que l’AEHT crea o reactiva per donar veu als hotels i restaurants de tots els territoris de la província de Tarragona. Així doncs, a les associacions de Tarragona, Reus, Cambrils, Salou, Vila-seca, Terra Alta, Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Penedès, Baix Gaià, Hotels de Tarragona, Associació d’Apartaments Turístics de Tarragona ciutat, Hotels de Reus, Associació hotelera de la província de Tarragona i l’AEH Priorat se li suma avui l’AEH Montsià, la penúltima per abarcar tot el territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 3 = 6

Últimes notícies