HomeSocietatRiba-roja d'Ebre estrena les millores a la pista exterior de la Societat...

Riba-roja d’Ebre estrena les millores a la pista exterior de la Societat ‘La llum del dia’

RIBA-ROJA D’EBRE // Riba-roja d’Ebre ha inaugurat, aquest dissabte al vespre, la millora d’un dels seus equipaments ciutadans emblemàtics: la pista exterior de la societat recreativa ‘La llum del dia’. La Diputació de Tarragona hi ha invertit 100.000 € a través d’un ajut del Servei d’Assistència al Ciutadà, fet que permet gaudir d’aquest espai en òptimes condicions. La presidenta de la institució supramunicipal, Noemí Llauradó, ha participat en l’acte inaugural, juntament amb l’alcalde, Antonio Suárez, amb els regidors i regidores del consistori, i amb els diputats de la Diputació Francesc Barbero i M. Teresa Mariné.

Llauradó ha destacat l’ajut de la Diputació als municipis i a la cultura com a motor de la societat del benestar, i ha recordat, així mateix, el pla de xoc de la Diputació per impulsar els sectors clau en la reactivació econòmica i social en temps de Covid-19: “A la Diputació som al vostre costat, i ara més que mai”. De la seva part, l’alcalde del municipi ha agraït el suport de la Diputació en la millora d’aquest equipament cultural i social emblemàtic, i ha convidat la ciutadania a gaudir-ne. L’acte ha inclòs una visita a les instal·lacions de l’entitat i un espectacle musical solidari destinat a la lluita contra el càncer.

Els assistents a l’acte han pogut conèixer de primera mà la profunda reforma que s’ha dut a terme a la pista exterior del ball, així com el mural gegant que hi ha realitzat l’artista Albert Bonet. L’entitat social i cultural ‘La llum del dia’ va néixer als anys 20 del segle passat amb el nom de Societat Cultural i Recreativa “la Llum del Dia”. L’edifici inicial va ser aixecat amb l’ajuda de molts veïns i veïnes del poble que hi van treballar desinteressadament. Al llarg del temps, la seu de la Societat s’ha anat ampliant fins a l’actualitat. L’any 2013 l’edifici va ser traspassat a l’Ajuntament de Riba-roja.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 57

Últimes notícies