HomeSocietatTortosa amplia el servei d'informació i atenció a les dones (SIAD), amb...

Tortosa amplia el servei d’informació i atenció a les dones (SIAD), amb visites setmanals itinerants a Jesús i Campredó

L’Ajuntament de Tortosa ha ampliat el servei que presta el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb visites itinerants descentralitzades a diversos punts del municipi. Després que ja s’implantessen a Jesús, ara les visites també s’estenen a Campredó, a més de les atencions que es presten a la seu del SIAD, situada al carrer Montcada. En els dos casos, les atencions itinerants es duen a terme a les dependències de les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD), els dilluns i els dimecres en horari de tarda.

Les visites van a càrrec de la psicòloga i de l’advocada del SIAD de Tortosa, que atenen les dones que necessiten informar-se o rebre suport. Per poder acollir-s’hi, cal sol·licitar cita als telèfons del SIAD: el 677 568 745 i el 977 445 897.

El SIAD de Tortosa ofereix suport tècnic, psicològic i jurídic a totes les dones que ho necessiten. Es tracta d’un servei públic, gratuït i confidencial que vol donar resposta a la diversitat de necessitats i demandes de les dones i contribuir a la sensibilització i detecció precoç de les situacions de discriminació i de violència masclista.

És un servei de proximitat adreçat a les dones del municipi de Tortosa, associacions, entitats i professionals que actuen en l’àmbit de les dones i que possibilita l’accés a diferents recursos de la ciutat de tipus laboral, associatiu, cultural i formatiu, entre d’altres.

Per dur a terme els serveis descentralitzats del SIAD, l’Ajuntament de Tortosa compta amb el suport del ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Envers la Violència de Gènere.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies

-->