HomeSocietatTortosa presenta al·legacions al projecte d'expropiacions per a l'eliminació del pas a...

Tortosa presenta al·legacions al projecte d’expropiacions per a l’eliminació del pas a nivell de Campredó

La junta de govern local de Tortosa ha acordat este dimecres presentar al·legacions al projecte de supressió del pas a nivell de Campredó mitjançant la construcció d’un viaducte. El document presentat assenyala que tant l’Ajuntament de Tortosa com l’EMD de Campredó no havien estat informats de l’aprovació definitiva del projecte.

Així mateix, l’Ajuntament afegeix que diverses finques de propietat municipal afectades pel projecte formen part de camins municipals situats en sòl no urbanitzable. D’altra banda, dos parcel·les integren la zona humida coneguda com a Marjals de Campredó, que esdevé una zona d’interès municipal i que cal vetllar per la seua preservació.

Les al·legacions presentades per l’Ajuntament de Tortosa també apunten la característica dels terrenys com a zona inundable i alerten, en conseqüència, que cal tindre en compte la retenció d’aigua que podria provocar la construcció del talús projectat, no només a la zona natural sinó també a la mateixa infraestructura ferroviària.

Per tot plegat, l’Ajuntament demana més concreció sobre les afectacions a la zona i, eventualment, l’estudi d’alternatives que n’eviten o en minimitzen l’impacte. Mentrestant, també insten a prendre mesures preventives per a reforçar la seguretat del pas a nivell, com ara l’actualització tecnològica de les barreres així com la reducció de la velocitat dels trens que hi circulen.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies