HomeEnergiaUlldecona formalitza el contracte d’obres d’una nova fase de millora de l’eficiència...

Ulldecona formalitza el contracte d’obres d’una nova fase de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic

Les obres suposaran la tercera fase del projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a Ulldecona i han estat adjudicades a l’empresa Ximviam SL amb un preu d’execució de 156.090 euros.

Els treballs permetran acabar la substitució de lluminàries i conductors elèctrics al nucli urbà amb una inversió que es va iniciar el 2019. Les obres s’han anant fent en diferents fases i han rebut una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els canvis permetran un notable estalvi energètic, convertint-se així en una de les inversions més rentables fetes els darrers anys al municipi, tant a nivell econòmic com a nivell de sostenibilitat mediambiental.

També s’ha executat ja aquest any el projecte de millora de l’eficiència energètica al polígon industrial Valldepins i de l’enllumenat públic dels Valentins. En aquest cas les actuacions van permetre la renovació de les lluminàries existents i columnes amb, a banda del pertinent estalvi energètic. D’altra banda, actualment s’està redactant també el projecte tècnic del canvi d’enllumenat públic al Barri Castell. D’aquesta manera en els darrers quatre anys s’haurà completar el 90 % de la renovació de l’enllumenat públic del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 15

Últimes notícies