HomeSense categoriaUna família de Deltebre busca donants del grup sanguini A per tractar...

Una família de Deltebre busca donants del grup sanguini A per tractar el seu fill d’una greu infecció

Una família de Deltebre ha fet una crida a la recerca de donants de sang del grup A per al tractament del seu fill d’una greu infecció.

El menor patix una malaltia crònica que afecta el sistema immunitari (granulomatosa crònica), i que es caracteritza per una elevada susceptibilitat a les infeccions causades per bacteris i fongs. El jove es troba ingressat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per una afecció de nocardiosis diseminada una infecció bacteriana greu que li afecta tot el cos. L’equip mèdic que tracta al menor ha considerat com a únic tractament viable la transfusió de granulòcits de donants. El granulòcit és un tipus de cèl·lula de la sang, i més concretament un tipus de leucòcit (glòbul blanc) que forma part del sistema immunitari.

El donants poden ser persones sanes de menys de 65 anys i amb el grup sanguini A. L’extracció requerix un procés de 2-3 hores i el donant haurà de sotmetre’s a un tractament de corticoides abans de la donació.

Els donants s’hauran de desplaçar a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona per fer les donacions, però la família ha confirmat que el Bang de Sang i Teixits es desplaçarà també el dia 16 fins a Deltebre per facilitar les donacions de sang.

La família ha confirmat que durant el dia d’avui han rebut ja moltíssimes mostres de solidaritat que faran possible el tractament.  

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies