HomeEsportsXavier Nadal substitueix a Jesús Martí com a nou delegat del COPLEFC...

Xavier Nadal substitueix a Jesús Martí com a nou delegat del COPLEFC a les Terres de l’Ebre

Xavier Nadal, que actualment ocupa el càrrec de director acadèmic del centre EUSES Amposta, ara serà el nou delegat del Col.legi de professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya a les Terres de l’Ebre, després que Jesús Martí posses el càrrec a disposició i fes un pas al costat en la tasca de la Junta de Govern.

Nadal és diplomat en Magisteri especialitat Educació Física, a més de ser, i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFiE), té un màster en Gestió Esportiva i PDG en entitats esportives. Abans d’incorporar-se a l’EUSES havia treballat com a docent i tècnic esportiu en diferents centres educatius i entitats esportives. I també ha estat gerent de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tortosa, a més de professor associat a la Universitat Rovira i Virgili, als graus d’Infantil i Primària.

La Junta de Govern del COPLEFC vol manifestar el seu agraïment per la tasca impulsada per Jesús Martí, entre la qual, a més a més de l’activitat pròpia i les seues aportacions a la Junta en benefici de la professió, i donen la benvinguda a Xavier Nadal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 21 = 24

Últimes notícies