HomeEsportsEl CH Amposta-Lagrama perd a Almassora i cau a les posicions de...

El CH Amposta-Lagrama perd a Almassora i cau a les posicions de descens

Se li ressisteix la primera victòria aquesta temporada a l’Handbol Amposta aquesta temporada. Tot i la millora en defensa amb relació als dos anteriors desplaçaments, l’equip ampostí no ha pogut puntuar al pavelló de La Garrofera, davant un Errece Almassora, que està protagonitzant un magnífic inici al grup C de Divisió d’Honor Plata Estatal.

El partit va començar sense un clar dominador, però a partir del minut 7, van començar els problemes ofensius per a l’Amposta, que en 10 minuts va encaixar un parcial 5-0, en una fase de domini local. Amb 6-3 al minut 13, Mateu Castellà va demanar un temps molt, propiciant la reacció de l’equip, que a 9 minuts per al descans empatava a 7. Va continuar l’equilibri de forces fins a arribar a la mitja part amb empat a 9 gols.

A la segona meitat els dos conjunts començaven amb més intensitat al joc i l’Amposta mantenia intactes les opcions de victòria. Però a partir del 14-13 l’equip ampostí es va col·lapsar en atac, i del 14-13 del minut 8, es va passar al 21-16 a sis minuts per la finalització del partit.

L’Amposta va seguir ferm en defensa, però es van agreujar els problemes en atac, aconseguint marcar només 3 gols en 16 minuts. La portera local va estar encertada i també es van produir errades en el llançament i alguna pèrdua de pilotes, que va finalitzar amb contraatac de l’Almassora. Mateu Castellà va buscar el revulsiu, però els dos temps morts sol·licitats, no van poder solucionar la sequera ofensiva de l’equip. Ho van intentar avançant línies amb una defensa més agressiva, però sense poder reduir diferències.

L’Almassora més efectiu en l’aspecte ofensiu es va emportar la victòria davant un conjunt ampostí, que amb aquest resultat cau momentàniament a les places de descens.