HomeEsportsEl Penyíscola del tivissà Carles Saladié topa amb Maseres que li dona...

El Penyíscola del tivissà Carles Saladié topa amb Maseres que li dona la victòria en el derbi a l’Alzira

Tercera derrota a la lliga, en el tercer desplaçament consecutiu del Penyíscola FS amb qui torna a jugar enguany el jugador de Tivissa Carles Saladié, que vivia un derbi especial tenint en compte que la temporada passada va acabar la temporada vestint la camiseta de l’equip alzireny cedit pels peníscolans.

Després d’un inici molt fort del Peníscola que va collar a l’Alzira dins al seu camp amb dos ocasions consecutives en els dos primers minuts de partit quan Pani en acció d’estratègia a la sortida d’un servei de banda obligava al protagonista del partit, el porter Maseres (que faria un recital d’aturades) que va jugar per l’absència dels dos porters titulars del conjunt de la Ribera Alta, a desviar la pilota a córner quan només s’havia jugat un minut i mig de partit. I poc més tard una altra acció que refusava de nou a servei de cantonada el porter. De mica en mica, el partit es va anivellar tot i que el pes del joc corresponia als castellonencs, però l’Alzira trencava aquesta situació en una ràpida contra que als set minuts de joc José Carlos guanyava l’esquena als defensors visitants però la seua rematada es perdia desviada per molt poc. Era el primer avís local. Deu segons més tard a la sortida d’un córner el porter visitant Coro estava providencial desviant a córner una potent rematada de Rubi. Aquestes dues ocasions esperonaven als locals que tenien una altra claríssima oportunitat per banda esquerra on després d’una recuperació de Gonzalo atzivava una potent rematada a la que responia Coro i el rebuitg de nou el porter es mostrava providencial desviant a córner el xut des de la frontal de Rubi. La rèplica visitant la donava en un servei de falta que cometien sobre Carles Saladié en un tivada de samarreta que li costava la primera groga del partit als locals, Elias tornava a topar amb el porter Maseres que desviava l’acció. El partit era d’anada i tornada i ara el torn de l’Alzira qui en una escapada per la dreta de Castejón assistia al golejador Rafa que de primeres empalava un xut que petava contra la creueta a falta de set minuts per al descans. Ara era el torn per al Penyíscola que van provar sort en un robatori sobre la línia de mitjos de Lorenzo Bueno que tornava a trobar l’encert del porter Adrià Maseres per desviar a córner la rematada des de tres quarts de camp. Després de la sortida de porta la pilota li arribava a Castejón que era obejecte de falta en desplaçar-lo Orzáez i Rubi aprofitava l’acció per fer pujar el primer gol al marcador amb un xut ras que es col·lava per entre les cames de Coro a sis minuts de la finalització. El Penyíscola buscava la reacció immediata i va tenir l’empat en una pilota filtrada per a Pani que rematava de primeres a l’escaire i de nou emergia la figura del porter local per a evitar el gol desviant la pilota a córner. La recció era immediata i Pani es revolia i ajustava la seua rematada al costat del pal reestablint l’empat tan sols un minut més tard. El partit era boig i tan sols un minut després una pèrdua infantil d’Agustín Plaza, li deixava la pilota franca a Jaime per a afusellar responent en primera acció Coro però el rebuitg li caia a Carreño que marcava ajustant-la rasa al costat del pal esquerre de la porteria visitant. Amb el 2-1 s’arribava al temps de descans després d’una elèctrica primera meitat.

A la represa, els dos conjunts abaixaven les revolucions del que havien donat al primer temps i durant els primers cinc minuts s’imposaven les línies defensives als atacs fins a una rematada creuada de Castejón que es perdia per molt poc al costat del pal dret de la porta de Coro. A la sortida d’un córner Castejón tindria una gran ocasió per a situar el 3-1 però la pilota marxava alta des de l’interior de la petita quan s’havien jugat 7 minuts. Als deu minuts arribava la primera rematada de la represa del conjunt blavet a càrrec de Pani qui connectava un xut repel·lit de nou pel protagonista del partit, el porter Maseres, que en l’acció es lesionava lleument. El tivissà Carles Saladié també provava fortuna en una acció personal que ajustava al pal dret de la porteria local, trobant a un mur infranquejable com Maseres quan restaven 7:37 per al final. Arriscava amb el porter-jugador el tècnic visitant i Elias gaudia d’una nova gran ocasió amb un xut llunyà al que responia de nou amb encert desviant-la a córner. En una tringulació la pilota li arribava a Lorenzo Bueno al lateral dret de l’àrea des d’on xutava buscant l’escaire i Maseres responia desviant-la de nou a córner quan restava minut i mig. A la sortida de la cantonada la pilota li arribava a Orzáez que connectava una rematada a mitja altura que tornava a aturar el malson de l’equip penyiscolà, Maseres, que tornava a rebutjar a servei de cantonada. Ho provaven de nou els castellonencs amb un xut de Lorenzo Bueno que no podia superar al porter de setze anys d’edat que tornava a repelir a córner quan restaven 21 segons per al final del partit. Aquí es van acabar totes les opcions de poder puntuar.