HomeEsportsEl gandesà Kiko Lobo puja al podi en la classe 4 al...

El gandesà Kiko Lobo puja al podi en la classe 4 al ral·li aragonés del X Tramo de Tierra de Borja

Després de participar el passats mesos d’abril i maig a la primera i tercera prova del Campionat d’Aragó de Trams de Terra, Kiko Lobo no va desaprofitar l’ocasió de tornar a competir, amb Jaume Guitart com a Escuderia Penedés Competició, al X Tramo de Tierra de Borja, quarta prova del Campionat. La prova que ha batut el rècord d’inscripcions en proves d’aquesta disciplina a l’Aragó, a més de puntuar per al Campionat d’Aragó també va ser puntuable per al Campionat de Navarra i la Copa RACVN i va constar d’un total de 46,7 quilòmetres cronometrats, dividits en dos trams d’11,9 i 11,5, que van haver de recórrer en un sol sentit en tres ocasions cadascun d’ells, sent la primera de reconeixement.

La cita saragossana ha comptat amb la participació de 60 equips, 18 dels quals no han pogut completar els quatre cronometrats i dos de reconeixement que van decidir la prova. D’aquests abandonaments només un va ser per accident, sense conseqüències per als participants de Terol, Juan Manuel Rubio i Francisco Rubio (Renault Clio Sport), en el primer tram cronometrat.

En aquesta ocasió i com ja va fer en el desafortunat Hispania Rally, Kiko Lobo, de la mà dels fabricants de vehicles de competició, Demoncar, va actuar de copilot. El pilot ha estat Jaume Guitart, finalitzant a la 12a posició de la classificació global, amb un temps de 37:34’700, i pujant al podi com a tercers classificats en classe 4, per darrere de Jose Luis Diego i Eduard Ferran de l’Escuderia Osona, i Iban Altuna i Haritz Olasagasti de l’Ikullu Razing.