HomePolíticaEl PDeCAT Amposta respon Pere Vidal: “Més que per representar el passat,...

El PDeCAT Amposta respon Pere Vidal: “Més que per representar el passat, l’inconvenient està en les maneres de fer”.

El PDeCAT Amposta argumenta que el principal motiu d’aquesta renúncia és la negativa del candidat, Manel Masià, a què Pere Vidal ocupi una de les primeres posicions de la llista electoral, tal com li exigia. Masià lamenta que “més que per representar el passat, l’inconvenient està en les maneres de fer”.

En un comunicat, el PDeCAT remarca que Manel Masià encapçala “un projecte renovador amb un equip transversal, de tots els sectors i totes les edats, però sobretot amb idees noves, fresques i renovades i amb ganes de treballar i d’il·lusionar-se per Amposta”. Masià considera que “la societat actual exigeix noves maneres de fer i des del PDeCAT volem donar resposta i estar a l’altura d’aquestes exigències”.

Destaquen que el Partit Demòcrata, “no és només un canvi de nom respecte a Convergència Demòcrata de Catalunya, sinó que respon a aquest nou plantejament de donar resposta a la nova realitat social”. En aquest sentit, apunten que entre aquests canvis està “la transparència, la presa de decisions en assemblees i, sobretot, la meritocràcia són les eines que fem servir al Partit”. En resposta a Pere Vidal, Manel Masià apunta que “des de PDeCAT no renunciem als orígens ni a les persones ni a l’espai polític, però si renunciem a certes pràctiques que ens pensàvem oblidades i que ara, pocs mesos abans de les eleccions, retornen”.

 

 

Breu currículum

Pere Vidal és associat del Partit Demòcrata des de la seva fundació i ha sigut president Comarcal de CDC. A l’ajuntament d’Amposta ha sigut primer tinent d’alcalde, regidor d’Urbanisme i Personal i portaveu del grup municipal.

En l’àmbit territorial va esdevenir delegat de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre, delegat d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, donseller delegat de Forestal Catalana, i adjunt a la delegació de serveis territorials d’Ensenyament.

Clouen el comunicat destacant que Pere Vidal és “un home molt valorat per la seva experiència i molt valorat pel partit tant en l’àmbit local, comarcal, territorial i nacional”.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 55

Últimes notícies