HomeUrbanismeEl ple de l'Ajuntament de Tortosa aprova prorrogar la concessió per la...

El ple de l’Ajuntament de Tortosa aprova prorrogar la concessió per la gestió del pàrquing de la plaça Alfons XII

El ple de l’Ajuntament de Tortosa va aprovar ahir la pròrroga extraordinària del contracte de concessió administrativa per a la gestió i explotació del pàrquing de la plaça Alfons XII. Aquest mes de maig finalitza el contracte de concessió, adjudicat el 10 de maig de 1989, per un termini de 35 anys, una concessió que ara es prorrogarà fins al 30 de setembre per després assumir l’Ajuntament la gestió directa d’aquest aparcament.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha encarregat un estudi que determinarà la viabilitat o no de la gestió del servei via concessió amb les condicions del projecte bàsic que té l’Ajuntament. Un projecte que té un cost de 5,1 milions d’euros. Així, es concretarà amb quin import màxim d’inversió i quina durada de la concessió seria viable la reforma i explotació del pàrquing de la plaça Alfons XII. Actualment, l’aparcament de la plaça Alfons XII compta amb 140 places.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament ha rebutjat la moció del grup de Junts que instava el govern municipal a dur a terme una nova concessió de l’aparcament de la plaça Alfons XII, vinculada a la remodelació de la plaça i el pàrquing. La moció ha rebut els vots en contra de Movem Tortosa-PSC, Esquerra i la CUP i el vot favorable de Junts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies