HomeSocietatEl premi Jesusenc de l’Any el reben tots els sanitaris del poble...

El premi Jesusenc de l’Any el reben tots els sanitaris del poble i Vicent Beguer, el Premi a la Trajectòria

Un jurat format per l’alcalde, tots els regidors de l’EMD de Jesús i dos representants de l’Associació Josep Puig van decidir per unanimitat atorgar el premi Jesusenc de l’Any 2019 i 2020 a totes aquelles persones empadronades a Jesús que formen part del món sanitari, de qualsevol sector professional i centre, en agraïment a la tasca desenvolupada durant la pandèmia de la covid-19.

El lliurament del premi, que van recollir més de trenta jeusencs el diumenge 3 d’octubre en el marc de les Festes de Sant Francesc, tingué lloc en un gran acte d’homenatge popular, que el mateix alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, va qualificar d’excepcional. “pel mereixement del premi, per la vàlua de tot el col·lectiu, i per adonar-nos que Jesús té molts jesusencs i jesusenques de l’any”.

Des del 1997 i fins avui dia, i només aturat per la pandèmia, primer a través de la Fundació Josep Puig i més tard, com a associació, els jesusencs i jesusenques han pogut escollir les persones o entitats que més havien destacat al llarg de l’any, i els han premiat amb un guardó que ha acabat adquirint un gran prestigi.

Aprovat en l’assemblea de l’entitat, s’ha decidit, a partir d’este any i per tal de donar un nou impuls al premi, cedir els drets organitzatius del Premi Jesusenc de l’Any a l’EMD de Jesús, i com es fa en altres ajuntaments del país, que en siga l’encarregada de tot el procés des de l’inici fins al final, amb l’acte institucional de lliurament de guardons com un dels actes més emblemàtics de l’agenda anual del poble de Jesús.

L’Associació Josep Puig, que continuarà escollint el Premi a la Trajectòria, com fa des de fa més de deu anys, va atorgar-lo en esta ocasió a Vicent Beguer i Oliveres, exalcalde de Tortosa i com va recordar el president de l’entitat, Pere Panisello, “una persona que va nàixer a Jesús, farmacèutic del poble durant dècades, i que durant el seu mandat com a alcalde va fer possible la constitució de l’EMD”. Beguer fou soci fundador de la Fundació Josep Puig, i va col·laborar activament durant molt de temps des de l’àmbit públic i privat amb el poble de Jesús.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies