HomeEsportsEsportcat aprova més de 255.000 euros en ajuts a entitats, clubs i...

Esportcat aprova més de 255.000 euros en ajuts a entitats, clubs i ens locals de les Terres de l’Ebre

Una quarantena d’entitats, clubs i ens locals de les Terres de l’Ebre han rebut més de 255.000 euros corresponents a diversos ajuts de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF). Aquest mes de gener s’ha realitzat el pagament de la primera bestreta de la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització de les activitats esportives i actes que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica, executats durant les temporades 2020-21 i 2021-22.

Si per les temporades 2017-18 i 2018-19 van ser quatre les entitats subvencionades, amb un import de 7.050 euros, ara s’han aprovat ajuts a 29 entitats i ens locals, per un import d’aproximadament 170.000 euros.

Des de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física hem fet un esforç per augmentar els recursos al territori”, assegura el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller, que també destaca la implicació de les entitats, d’una banda, a l’hora de tramitar aquestes subvencions i, d’altra banda, per buscar i mirar d’organitzar activitats “d’impacte i rellevància per a les Terres de l’Ebre”.

Aquest mes de gener 12 entitats i gestors d’equipaments esportius de les Terres de l’Ebre també han rebut subvencions per un import de 85.000 euros pels ajuts extraordinaris i d’emergència per fer front a les afectacions al sector de l’activitat física i l’esport, com a conseqüència de la crisi econòmica i social per l’augment del cost de l’energia durant l’any 2022. Aquests ajuts extraordinaris busquen acompanyar les entitats sense ànim de lucre, a les empreses privades, a les fundacions i a les universitats públiques davant el complex context econòmic que gestionen.

La SGEAF, mitjançant el Consell Català de l’Esport, també va estar donant suport econòmic a les entitats esportives durant el 2021 a través d’altres convocatòries i partides per donar suport a la crisi originada per la COVID-19.

Aquestes dues línies se sumen al suport d’Esportcat a les federacions i consells esportius per reforçar-ne l’activitat i els projectes, així com l’augment de recursos per a les noves línies de suport a l’esport femení, per al programa Catalunya al Món de participació internacional d’entitats esportives catalanes i per al reconeixement als resultats esportius obtinguts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 14

Últimes notícies