HomeSense categoriaEUSES organitza la primera cursa d'orientació a la ciutat d’Amposta

EUSES organitza la primera cursa d’orientació a la ciutat d’Amposta

ESPORTS // El pròxim 12 de maig se celebra a la localitat d’Amposta la Primera Rogaine, cursa d’orientació, una competició organitzada pel professorat d’EUSES, l’escola Universitària de la Salut i l’Esport a les Terres de l’Ebre.

Esta prova pilot comptara entre 120 i 150 alumnes del Grau en ciències de l’activitat física i del deport. De cara la segona edició l’equip directiu del centre té la intenció de poder integrar la cursa al Campionat Universitari de Catalunya amb l’objectiu de poder-la obrir a tota la ciutadania.

El rogaine és un esport d’orientació que es realitza ‘camp a través’. Els participants han de desplaçar-se a peu amb l’objectiu d’aconseguir, entre dos i tres hores, la màxima puntuació possible. Els punts s’obtenen passant per uns controls ubicats en el terreny de competició i marcats en un mapa que serveix de referència per a trobar-los. Amb un mínim de 3 participants i un màxim de 5, l’equip haurà d’anar junt durant tot el temps que es disputa la prova. Cada membre de l’equip disposa d’un mapa, elaborat específicament per a la prova que ofereix múltiples eleccions d’itinerari. L’extensió d’este terreny depèn de l’elecció estratègica final, que s’haurà de prendre tenint en compte les capacitats físiques i tècniques de l’equip.

El tret de sortida serà a les 9 del matí des del Campus Universitari d’Amposta EUSES Terres de l’Ebre amb l’entrega de mapes.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 37

Últimes notícies