HomeUrbanismeFinalitzen les obres de l'avinguda Catalunya de l'Aldea

Finalitzen les obres de l’avinguda Catalunya de l’Aldea

L’Ajuntament de l’Aldea ha finalitzat les obres de la remodelació de l’avinguda Catalunya, després que s’iniciessen a finals de gener d’enguany.

D’esta forma, l’antiga N-340 ja s’ha convertit plenament amb una nova avinguda arbrada, amb 440 metres de longitud arranjats, carril bici, mobiliari urbà, enllumenat LED, i serveis soterrats, els quals han fet aconseguir un entorn modern, atractiu, segur i totalment regenerat que el poble necessitava i els vianants i ciclistes ho agraeixen amb el seu dia a dia.

L’obra ha comptat amb un preu d’adjudicació de 295.367,34 €, dels quals 182.150.03 € hi han estan subvencionats per la Diputació de Tarragona.

Des de l’Ajuntament han informat que l’acte d’inauguració de la remodelació de l’Avinguda Catalunya, serà el dijous 11 d’agost, com acte d’inici de la Festa Major. Des del consistori s’han compromès a continuar realitzant futures fases d’arranjament de l’Avinguda Catalunya repartides als dos barris, sempre que la ciutadania continue donant confiança per a la pròxima legislatura a l’actual equip de govern.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 18

Últimes notícies