HomeUrbanismeL’Ajuntament de Deltebre projecta una inversió de 2 MEUR en el manteniment...

L’Ajuntament de Deltebre projecta una inversió de 2 MEUR en el manteniment i arranjament de camins rurals

El govern municipal de Deltebre ha presentat la inversió que es realitzarà en camins rurals fins a l’any 2024. En total, 1.983.897€ que s’executaran de manera progressiva i que són un exemple, tal com ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, de “l’aposta que realitzem des de l’Ajuntament de Deltebre per millorar la complexa trama rural del municipi, de més de 178km, i de posar en valor sectors que de manera històrica sempre s’han vist desafavorits”.

I és que la inversió prevista per aquest període triplica la realitzada en l’anterior mandat municipal, la qual es va elevar als 550.000€. Però, a banda, multiplica per sis la inversió efectuada per l’anterior govern, xifrada en 295.000€. En el cas concret d’enguany, la darrera setmana es van iniciar els treballs d’arranjament de cinc camins rurals, en diferents trams. Una acció que se suma a les diferents tasques de manteniment que s’han anat efectuant al llarg de l’any, malgrat el context de la pandèmia, i que s’eleva als 338.000€.

Segons el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, aquestes obres “s’han prioritzat en funció del mal estat dels camins, però també tenint en compte aquells que afecten al sector primari per ser considerats de primera necessitat per a pagesos o aqüicultors”. Exemple d’això n’és l’arranjament del camí d’Illa de Mar o els camins de Ballester i Pregó, que donen sortida a la zona del Port d’Illa de Mar i també connecten directament direcció a Arrossaires. Paral·lelament, també s’actua en altres camins que són trams en nuclis de residència permanent, o bé d’allotjaments rurals i que es consideren també d’interès turístic, com són el camí del Toll o el camí de Cava-Toll, a la zona de la Tora de Mig

Una vegada es finalitzi l’arranjament d’aquests camins, i fins a l’any 2024, es projecta un arranjament d’un total d’11 camins més, amb una inversió de més d’1.165.000€ a la qual es sumarà el contracte de manteniment anual de camins rurals valorat en 480.000€. Aquesta acció de millora de la imatge de poble s’afegeix a la presentada la setmana anterior, que contempla la millora de l’accessibilitat de les voreres del municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 27

Últimes notícies