HomeSocietatL'ajuntament de Flix du a terme millores al dipòsit d'aigua de la...

L’ajuntament de Flix du a terme millores al dipòsit d’aigua de la Punta del Canó

L’ajuntament de Flix ha instal·lat un sistema de recirculació interna d’aigua i d’aire, per tal de millorar la qualitat de l’aigua que s’hi emmagatzema, al dipòsit d’aigua de la Punta del Canó.

El sistema va destinat, principalment, a evitar la formació de trihalometants, un paràmetre que dona problemes a les analítiques del municipi i que amb este nou sistema es minimitzarà.

Els trihalometants són compostos químics volàtils que es formen durant el procés de potabilització de l’aigua, per la reacció de la matèria orgànica encara no tractada amb el clor utilitzat per desinfectar. Les característiques que el dipòsit tenia fins ara i els usos que se’n fan de l’aigua, afavoria la formació d’este compost. Un cop finalitzada la intervenció, s’ha dut a terme la neteja i la desinfecció del dipòsit per posar en funcionament la nova instal·lació.

L’actuació l’ha dut a terme l’empresa Aigües de Catalunya i el seu cost ha ascendit a 35.083,19 euros. L’obra compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 27.851,85 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies