HomeSocietatL'Associació Jesús es Mou lliura els 13.000 euros recaptats per la investigació...

L’Associació Jesús es Mou lliura els 13.000 euros recaptats per la investigació del càncer infantil

L’Associació Jesús es Mou ha fet oficial el lliurament de 13.000 euros a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i que es destinaran a la investigació del càncer infantil. Fa uns dies una delegació de l’entitat jesusenca es va desplaçar a la ciutat comtal per fer lliurament de la quantitat econòmica que va aconseguir-se amb motiu de l’organització d’una de les proves de la la Running Sèries Terres de l’Ebre feta a Jesús.

La recaptació d’una xifra tan important de diners, en una prova d’un sol dia, cal atribuir-la al treball de desenes de voluntaris que van treballar en el projecte, i al prop del centenar d’empreses que van col·laborar-hi.

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és centre de referència nacional per a l’atenció i investigació del càncer del desenvolupament i de referència internacional a nivell pediàtric, i són especialistes en el tractament de tots els càncers pediàtrics: neuroblastoma, retinoblastoma, tumors musculoesquelètics (sarcomes incloent osteosarcoma i sarcoma d’Ewing), tumors cerebrals (incloent meduloblastoma, ependimoma, ociomes, gliomes de Wilms i altres menys freqüents), leucèmies (limfoides i mieloides) i limfomes. Estan reconeguts oficialment com a unitat de referència per al tractament de malalties minoritàries i complexes per la Comissió Europea, i cada any tracten a gairebé 2.000 infants i adolescents de tot tipus de càncer del desenvolupament, dels quals 300 són nous pacients a l’Hospital.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies