HomeUrbanismeMilloren l’accés a les platges de l’Arquitecte i dels Pinets de l’Ampolla

Milloren l’accés a les platges de l’Arquitecte i dels Pinets de l’Ampolla

Coincidint amb l’inici de la la campanya estival l’Ajuntament de l’Ampolla ha millorat els accessos a la platja de l’Arquitecte i a la platja dels Pinets. Ambdues accions, executades per l’empresa Bioma, han tingut un cost total de 18.169,36.

En el cas de la platja de l’Arquitecte, s’han construït unes escales sobre la rampa de formigó ja existent per accedir a la platja. Les escales tenen una estructura de fusta de pi tractat fixada al terra amb claus i taco químic, i amb esgraonat amb tauló de fusta de pi. D’altra banda, també s’ha ampliat el tram de barana fins al final de la rampa. Aquestes obres han tingut un cost de 7.161,99 euros .

Pel que fa a la platja dels Pinets, les obres han consistit en la construcció d’unes escales sobre una estructura de bigues de fusta de pi des del nivell de la vorera del passeig fins a la platja. Les escales han estat construïdes sobre una estructura de bigues de fusta de pi tractat, fixades sobre el terreny natural amb elements metàl·∙lics inoxidables i amb esglaons de taulons de fusta. En aquesta acció, que també inclou la instal·∙lació d’una barana, s’han invertit 11.007,37 euros.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies