HomeInfraestructuresSant Jaume d’Enveja millora la pista coberta del Casal municipal amb la...

Sant Jaume d’Enveja millora la pista coberta del Casal municipal amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

El Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja compta des de fa uns mesos amb una pista millorada que permet a la ciutadania realitzar activitats culturals i lúdiques durant tot l’any. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell han inaugurat aquest dijous les obres coincidint amb la Festa Major que el municipi celebra en honor a Sant Jaume.

Les obres de tancament i millora de la pista coberta del Casal municipal han comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona, que hi ha invertit un total de 30.000 euros. El recinte, que fins fa poc disposava de coberta però no tenia parets, compta ara amb un sistema de tancament lateral retràctil que permet als veïns i veïnes del municipi fer-ne ús durant tot l’any.

El Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja esdevé un espai clau per a la vida social i cultural del municipi, ja sigui durant la Festa Major o a través de les activitats que s’hi realitzen al llarg de l’any. Amb una pista coberta de 870 m2 i una pista descoberta 800 m2 aquest equipament municipal acull les trobades, reunions i activitats del teixit associatiu del municipi i de totes aquelles persones que en necessitin fer ús per un o altre motiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies