HomePolíticaViña: “Tenim uns pressupostos transformadors que a les Terres de l’Ebre incrementen...

Viña: “Tenim uns pressupostos transformadors que a les Terres de l’Ebre incrementen com mai la inversió”

La secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Norma Pujol; i la diputada republicana al Parlament, Maria Jesús Viña, han expressat la satisfacció per haver “aconseguit que Catalunya i les Terres de l’Ebre tinguin pressupostos”.

Pujol ha manifestat que són “uns pressupostos per a la gent, que reforcen l’estat del benestar, i que tenen com principals eixos: l’escut social, la prosperitat compartida i la transició verda”. En clau territorial, tant Pujol com Viña, han destacat que són “uns pressupostos transformadors que a les Terres de l’Ebre incrementen com mai la inversió respecte a l’any anterior”.

A més Pujol ha reivindicat que “Esquerra Republicana és la força útil amb capacitat de crear consensos amplis per tal de fer avançar el país i les Terres de l’Ebre”.  Tot afegint que, “hem aconseguit oferir a la ciutadania els pressupostos més expansius de la història,  superen els 41.000 milions d’euros, 3.800 milions més que l’any passat; i seran una palanca per continuar el procés de transformació de les Terres de l’Ebre que estem liderant”.

Pujol ha apuntat que “aquests pressupostos fan que la transformació verda, feminista, social i econòmica arribi arreu del país, també a les Terres de l’Ebre.

La diputada Maria Jesús Viña ha remarcat que “ens sentim orgullosos dels pressupostos aconseguits. De poder continuar treballant per millorar el benestar de la ciutadania i de ser útils a la gent i a les Terres de l’Ebre”.

Segons ha afirmat Viña, a les Terres de l’Ebre la inversió dels pressupostos se situaria en més de 56 M€, fet que suposaria un increment molt notable respecte l’any 2022, i també superior en relació amb altres territoris de Catalunya”.

La diputada republicana ha destacat “augments d’inversió importants en l’àmbit de la salut, la protecció del delta de l’Ebre, les infraestructures de reg agrari, amb el Xerta –Sénia; i també en educació”. A més, també ha fet referència a la incorporació del projecte de la C-12, i la transformació a 3 carrils.

Pel que respecta a les partides de Salut, Viña ha fet una menció especial a la inversió prevista per a les obres d’ampliació, adequació i millora de l’Hospital Verge de la Cinta; i  també a la partida de 500.000 € prevista per poder dur a terme el Pla funcional del nou hospital de referència de les Terres de l’Ebre; “un compromís que Esquerra Republicana vàrem adquirir en les reunions fetes en diferents agents del territori”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 23

Últimes notícies