HomeEsportsEl CH Amposta-Lagrama perd amb el Mislata després de dominar a la...

El CH Amposta-Lagrama perd amb el Mislata després de dominar a la primera part

El CH Amposta no ha pogut començar amb bon peu en la seua vint-i-unena temporada consecutiva a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol. El conjunt ampostí després d’un esperançador primer temps, s’ha enfonsat en el segon, encaixant un parcial de 14 gols en contra (22-8).

L’Amposta-Lagrama ha sortit endollat a la pista portant la iniciativa en el joc, i també en el marcador a partir de l’empat a sis gols del minut 14. Al descans s’ha arribat amb 11-13, d’un conjunt ampostí consistent sobretot en defensa.

Tot ha canviat a la segona part. Les locals han sortit més intenses i les jugadores de l’equip dirigit per Mateu Castellà, poc actives, espesses en atac, amb moltes accions individuals, han comès excessives errades, que s’han traduït amb un parcial determinant de 8-1 en tan sols set minuts. A partir d’aquest moment sempre han anat a remolc del seu rival, i el Mislata ha augmentat la seua renda fins a aconseguir una contundent victòria en un segon període de reflexió per part de l’Amposta-Lagrama.

GRUPO USA MISLATA   33
CH AMPOSTA LAGRAMA   21

Grupo USA Mislata: Yaryes, Minguez, Maeso, Prosper, Del Rio (4), Muñoz, Cañavera (10), Isabel Sánchez (1), Maria Fernández, Lagarda (3), Ramírez (1), Juan (1), Bayonas (8), Yugueros, Cardona (3), Soler (2).

CH Amposta-Lagrama: Ailin Lopez i Piñol, Turnes (6), Bertomeu, Alonso (1), Gemma Gàlvez (3), Ferré, Pagà (2), Guerrero (6), Sáez, Royo, Maite Rodríguez (2), Viñas, Laia Hernández (1).

Àrbitres: Aitor Molina Garcia i Javier Gomáriz Ramos de Valencià. Han exclós per part local a Maeso, Cardona (2), Del Rio (2) i Soler i per part visitant a Turnes, Alonso (2), Laia Hernández, Maite Rodríguez, Guerrero i Gemma Gàlvez.

Parcials: 1-3, 5-4, 6-6, 7-9, 10-12, 11-13, descans, 17-14, 19-15, 21-17, 24-18, 28-20, 33-2, final.