HomeOpinióEl meu compromís amb les Terres de l’Ebre

El meu compromís amb les Terres de l’Ebre

Aquest proper 14 de febrer encapçalaré la candidatura del Partit Demòcrata (PDeCAT) a la demarcació de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès per representar la seva gent al Parlament de Catalunya. 

La política és un joc d’equip i aquest compromís no el prenc sol, m’hi acompanyarà l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, com a número 2 de la candidatura i altres representants de les comarques de l’Ebre. Gent compromesa amb la defensa del territori i amb un denominador comú, la voluntat de treballar per millorar aquestes comarques i donar més i millors oportunitats a la nostra gent. 

Les Terres de l’Ebre tenen, multiplicats, tots els avantatges i les dificultats de tantes comarques catalanes. Més bellesa natural i qualitat de vida que la Catalunya metropolitana però també menys oportunitats professionals i econòmiques. Menys suport del govern i les institucions però també més capacitat d’afrontar i superar els reptes amb els mitjans disponibles i la pròpia iniciativa. 

Al conjunt de la demarcació de Tarragona, però especialment a les Terres de l’Ebre hi ha la consciència que la Generalitat no té mai prou atenció posada en aquestes comarques. Que Barcelona és lluny i les conselleries mai no coneixen prou bé la realitat de la regió. Pel PDeCAT, el partit que represento, l’equilibri i la cohesió territorial de Catalunya és i serà un dels eixos fonamentals del programa de govern. Portar oportunitats econòmiques i bons serveis públics arreu del país per lluitar contra la desigualtat que avui provoca la geografia.

No és només una promesa. Tenim arguments per afirmar que ja ho hem començat a fer. La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat, l’exconsellera Àngels Chacón, al capdavant de la conselleria d’Empresa i Coneixement va treballar a favor de  les Terres de l’Ebre.

La implantació de la multinacional Florette al polígon Baix Ebre de Tortosa i l’Aldea, que generarà més de 200 llocs de treball o la implantació de Freshly Cosmetics a Gandesa amb 150 nous llocs de treball, són projectes que han estat possibles gràcies a l’acció de govern de l’Àngels Chacón. Una consellera que va ser destituïda pel president Torra en una purga partidista, per mantenir-se fidel als seus ideals polítics i no fer el salt al nou experiment polític de Junts.

Al PDeCAT seguim on hem estat sempre, resseguint el llegat polític de l’acció de govern de Convergència, reivindicant que el projecte que representem ha estat clau per  tirar endavant el país i que, ara més que mai, cal tornar a centrar el país.

La bona acció de govern a les Terres de l’Ebre ha de tenir tres potes. Les oportunitats econòmiques i el reforçament dels serveis públics s’ha de complementar amb una acció ambiental decidida per frenar el deteriorament del delta de l’Ebre i garantir la pervivència d’un dels ecosistemes més singulars d’Europa i dels modes de vida que l’envolten. Sense excuses i amb la contundència que calgui. A Barcelona, a Madrid i a Brussel·les.

L’equip del PDeCAT estem preparats, comptem amb una solvència acreditada, no tenim hipoteques i arribem amb l’experiència necessària per tornar a centrar el país i ser la veu que les Terres de l’Ebre i el Delta necessiten al Parlament, una veu forta, determinada i decisiva. Ens hi acompanyes?

Marc Arza Nolla
Marc Arza Nolla
candidat del Partit Demòcrata (PDeCAT) a la demarcació de Tarragona
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 83

Últimes notícies