HomeUrbanismeUlldecona adjudica les obres per posar plaques fotovoltaiques al sostre dels dos...

Ulldecona adjudica les obres per posar plaques fotovoltaiques al sostre dels dos pavellons

L’Ajuntament d’Ulldecona ha adjudicat per un import de 222.987,11 euros les obres de construcció de dos instal·lacions fotovoltaiques situades a les cobertes del pavelló del carrer Vicent Aubà i del pavelló esportiu de l’avinguda Terrers.

Els projectes contemplen la instal·lació dels generadors fotovoltaics, interconnectats a la xarxa interior elèctrica de baixa tensió, amb la finalitat de què els dos equipaments siguin auto consumidors de l´electricitat generada, juntament també amb altres consumidors associats a la mateixa instal·lació de generació, en aquest cas, la comunitat energètica que s’està constituint Ulldecona.

La Mesa de contractació va proposar l’exclusió del procediment de licitació d’una oferta que no es va justificar de manera suficient a criteri tècnic i va establir com a ofertes més avantatjoses les presentades per les empreses Eiffage energia, SLU, amb un preu d’execució de l’obra de 109.469,80 € (IVA inclòs) i per al Lot 2 l’empresa Electricitat Boquet SL, en un preu de 113.517,31 € (IVA inclòs). La licitació es va fer conjuntament en l’Ajuntament de Godall i contemplava també un lot 3.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha destacat la importància d’aquesta nova actuació municipal dins l’àmbit del foment de l’estalvi energètic “assolint múltiples beneficis ambientals (descarbonització, energia km 0, dinamització i sostenibilitat del territori), socials (construcció de la comunitat energètica), i també econòmics (estalvi en les factures energètiques anuals)”.

La producció anual prevista de les dos instal·lacions és de 154.582 kWh (pavelló poliesportiu de l’avinguda Terrers) i de 164.976 kWh (pavelló del carrer Vicent Aubà) i, a banda de l’energia per autoconsum dels equipaments públics, podria donar servei a prop de 200 habitatges i/o petits comerços.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies