HomeUrbanismeUna nova rotonda millorarà la fluïdesa del trànsit a la principal avinguda...

Una nova rotonda millorarà la fluïdesa del trànsit a la principal avinguda d’accés al Passador

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat els treballs de construcció de la nova rotonda que regularà el trànsit a l’encreuament entre les avingudes Robert Graupera i 1 d’Octubre.

La nova rotonda millorarà la seguretat del trànsit en este punt del nucli urbà i també la mobilitat, ja que regularà la principal cruïlla d’accés al pont Lo Passador i on es registren, sobretot en temporada turística, retencions puntuals.”Esta actuació és imprescindible no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques del municipi”, ha assegurat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que dimecres dia 14 va fer una visita a les obres de la rotonda. Soler ha recordat que la construcció d’esta rotonda era una vella reivindicació del PDeCAT que ja havia reclamat solucions a este encreuament, un dels punts amb més sinistralitat del municipi, quan es trobava a l’oposició a l’Ajuntament.

Dos mesos d’obres

Està previst que les obres de construcció de la rotonda finalitzen en un termini de dos mesos i el seu cost d’adjudicació és de 195.000 euros. L’obra, més enllà de garantir la seguretat i millorar la mobilitat, confluïx també amb el desenvolupament de l’anell viari del delta de l’Ebre, ja que enllaça amb el pont Lo Passador.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 25

Últimes notícies